Ieri pe reţelele de socializare au apărut imagini vizând un incident care a avut loc în Capitală în urmă cu câteva săptămâni. E vorba de un pieton pe care şoferul unui automobil l-a lăsat cu compţie cerebrală. Cetăţeanul l-a pălmuit, revoltat că oprise chiar pe trecerea de pietoni. În replică, conducătorul unităţii de transport a dat cu pumnul. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

Din imagini se vede cum bărbatul traversează strada, iar în fața lui, pe trecerea de pietoni, la intersecţia bulevardului Dacia cu strada Cuza Vodă, un șofer și-a oprit automobilul. Pietonul i-a făcut observație șoferului, iar conducătorul auto, nemulțumit, a coborât din automobil și l-a atacat.

Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru Deschide.MD că pietonul, în vârstă de 55 ani, s-a ales cu nasul fracturat și comoție cerebrală.

„Bărbatul s-a apropiat de automobil și i-a făcut observație șoferului, apoi l-a lovit cu palma peste față, iar șoferul a coborât din automobil și l-a lovit cu pumnul. Victima a scris o plângere la poliție, iar în prezent se întreprind măsurile de rigoare pentru a-l identifica pe șoferul agresiv”, a precizat Stati.