Momentul când mașina de teren de marca Toyota Land Cruiser s-a tamponat aseară cu automobilul de marca Renault a fost suprins de o cameră bord a altui șofer implicat în trafic. Din imaginile făcute publice pe o rețea de socializare, se vede că automobilul Renault se deplasa cu viteză excesivă și nu a cedat trecerea celuilalt automobil, care se deplasa regulamentar.

Solicitată telefonic, Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru Deschide.MD că din cercetările făcute de oamenii legii la fața locului s-a stabilit că, preliminar, vinovat de accident se face șoferul automobilului Renault, un tânăr în vârstă de 22 de ani, care a fost transportat la spital. La volanul celuilalt automobil se afla un alt tânăr în vârstă de 21 de ani.

Potrivit Cristinei Gorea, purtătorul de cuvânt al Institutului de Medicină Urgentă, în urma accidentului, tânărul s-a ales cu câteva răni ușoare, iar după ce a i-a fost acordat ajutpr medical, acesta a plecat acasă.

Șoferul automobilului Renault riscă să se aleagă cu amendă în valoare de 1500 de lei și 6 puncte de penalizare.

Facebook.COM // Екатерина Савостенко

Reamintim că accidentul a avut loc noaptea trecută la intersecția bulevardului Grigore Vieru cu strada Ierusalim. Din imaginile publicate pe o rețea de socializare, de mai mulți martori oculari, se vede că impactul a fost unul destul de violent, iar cele două automobile au fost grav avariate, însă din fericire s-a soldat fără victime.