Val de reacții și acuzații în adresa centrului comercial MallDova, care este acuzat de internauți că ar fi trucat tombolele pentru a-i facilita pe anumiți oameni. Acest lucru s-a întâmplat ieri, în urma desemnării câștigătorului premiului mare de 10.000 de euro a unei persoane care, anterior, a câștigat foarte des la tombolele acestui centru comercial.

După extragerea taloanelor care au fost colectate în cadrul Tombolei Aniversare, numele câștigătorilor au fost publicate pe pagina de facebook a „Shopping MallDova” și pe pagina web oficială a centrului comercial.

”..Potrivit procedurii reglementate de art. VII, al.7, în termen de maxim 72 de ore, câștigătorii urmau a fi verificați pentru a fi validați. În urma evaluărilor s-a constatat că persoana care a câștigat Marele Premiu a participat la tombolă cu mai multe bilete, fapt ce a trezit suspiciuni cu privire la încadrarea acțiunilor acesteia în regulamentul loteriei. Prin urmare, câștigătorul Marelui Premiu a fost exclus automat din concurs, iar Marele Premiu, conform Regulamentului, va fi oferit  câștigătorului de rezervă..” se arată în comunicatul de presă remis de , ICS „Lemi Invest” S.A., care deține Centrul Comercial „Shopping MallDova”. 

Totodată, ICS „Lemi Invest” S.A. precizează că a inițiat o anchetă internă complexă, în vederea clarificării circumstanțelor ce au dus la desemnarea unui câștigător suspicios. Mai mult, în caz de necesitate, vor fi implicate instituțiile de resort.

Ca urmare a acestui incident, ICS „Lemi Invest” S.A. menționează că vor fi analizate mecanismele de organizare a tuturor tombolelor și concursurilor cu premii, ce au loc la inițiativa „Shopping MallDova”, cu aplicarea ulterioară a unor măsuri suplimentare, în vederea asigurării transparenței și corectitudinii maxime în procesul de desfășurare a acestora.

Internauții au publicat mai multe poze prin care se arată că acest norocos cîștigă foarte des la tombolele organizate de Shopping MallDova.