Un bărbat a reușit în week-end să fugă de două ori de la fața locului după ce a accidentat alte automobile. Într-un final, șoferul a fost prins de oamenii legii care au constatat că acesta era beat..

Inspectoratul Național de Patrulare anunță într-un comunicat de presă că un caz grav a fost înregistat pe strada Calea Ieșilor, unde inspectorii de patrulare au oprit un automobil de marcă „Mercedes”, care a fost dat în căutare pentru că a părăsit locul unui accident în orașul Durlești.

La scurt timp, pe strada Calea Ieșilor a mai accidentat un automobil „Mitsubishi” și de această dată plecând de la locul accidentului.

În urma documentării s-a constatat că la volanul mașinii se afla un bărbat de 34 de ani. Supus testului alcoolscopic, rezultatul a arătat o concentrație de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, automobilul a fost transportat la parcarea specială.

Oamenii legi mai anunță că week-end inspectorii de patrulare au activat în regim sporit pe traseele din întreaga țară întru prevenirea încălcărilor RCR.

Fără să țină cont de faptul că pe drumuri se circulă în condiții de iarnă, unii șoferi conștient și-au permis să urce la volanul mașinii după ce au consumat băuturi alcoolice.

Astfel, 7 șoferi în stare de ebrietate la volan au fost depistați de către inspectori.