Un bărbat a spart ieri-seară, la Drochia, vitrinele unei filiale Victoriabank. Reţinut de poliţie, a declarat că nu ştie de ce a procedat aşa. Cel în cauză era "într-o stare avansată de ebrietate".

Solicitată telefonic, Lilia Harea, ofițerul de presă al IP Drochia, a declarat pentru Deschide.MD că făptașul s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 39 de ani, originar dintr-o localitate din raionul Drochia.

„Poliția a fost alertată aseară de către un trecător, care a comunicat că un bărbat a spart cu un topor ușa de la intrarea în bancă. Când a venit poliția la fața locului, l-a găsit pe acesta cu toporul în mână deteriorând vitrinele din interior. Acesta era în stare de ebrietate avansată”, a precizat Harea.

Harea a ținut să menționeze că bărbatul a fost reținut și escortat la IP Drochia, unde a fost supus testului alcoolscopic, iar rezultatele au arătat că acesta avea o concentrație de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Acesta nu a sustras bani din bancă, iar polițiștilor le-a declarat că nu știe din ce cauză a făcut acest gest”, susține ofițerul de presă al IP Drochia.