Tatăl Dianei Crudu, tânăra din Durlești, care avea arborat tricolorul României în curtea sa, și-a vopsit poarta în tricolor, în semn de solidaritate, după ce fiica lui a fost forțată de poliție să-l dea jos.

Diana Crudu spune că a înălţat tricolorul în semn de recunoştinţă faţă de poporul român, pentru ajutorul constant oferit Republicii Moldova, transmite tvrmoldova.md. În urma unei sesizări depuse la poliție de fostul vice-ministru de Externe si Integrare Europeană, Valeriu Ostalep, care susţine că tânăra a încălcat legea, aceasta a fost nevoită să-l dea jos.

Valeriu Ostalep menţionează că nu este prima dată când sesizează poliţia referitor la arborarea drapelului României de către cetăţeni ai Republicii Moldova.

Disputa dintre Diana Crudu şi Valeriu Ostalep nu se opreşte aici. Tânără a postat pe o reţea socială un mesaj prin care şi-a exprimat nemulţumirea şi a anexat copia sesizării depuse la Poliţie de fostul viceminstru. Valeriu Ostalep i-a trimis o cerere prealabilă prin care să-i achite un prejudiciu moral în valoare de 10 mii de lei pentru că i-au fost publicate date cu caracter personal şi consideră că a fost denigrat.