Două accidente rutiere, soldate cu trei victime, au avut loc în această după-amiază, la Ialoveni, în mai puțin de o oră. În primul caz au avut de suferit doi bărbați care au ajuns cu mașina într-un copac la Sociteni, iar în cel de al doilea este vorba despre o femeie care a fost accidentată grav în timp ce traversa strada în localitatea Costești.

Solicitată telefonic, Silvia Vetcu, ofițerul de presă al IP Ialoveni, a declarat pentru Deschdie.MD că primul accident a fost înregistrat în jurul orei 16:00, pe traseul Chișinău-Hîncești în apropiere de localitatea Sociteni.

„Un automobil de marca Mitsubishi, la volanul căruia se afla un bărbat de 46 ani, a derapat de pe traseu și s-a izbit într-un copac. În urma accidentului, șpoferul și pasagerul său, un bărbat în vârstă de 51  de ani, ambii originari din localitatea Văsieni, au fost transportați la Spitalul de Urgență din capitală cu diverse traumatisme”, a precizat Vetcu.Vetcu a mai adăugat că la nici o oră de la producerea accidentului la Sociteni, un pieton a fost lovit de un automobil de marca Dacia, în timp ce traversa o stradă din localitatea Costești, Ialoveni.

„Deplasându-se la fața locului, poliția a stabilit că un automobilul de marca Dacia, la volanul căruia se afla un bărbat de 59 ani din Costești, a tamponat o femeie de 65 ani, care traversa strada neregulamentar. Ulterior s-a stabilit că femeia avea deficiențe de auz și vorbire. În urma impactului femeia de 65 ani a fost internată în Spitalul de Urgență municpiului Chișinău cu diverse traumatisme”, susține Vetcu.