Patru tineri între 22 şi 25 de ani au murit ieri în preajma satului Ivancea, raionul Orhei, într-un accident produs din cauza vitezei excesive şi a nerespectării regulilor de circulaţie.

Șoferul, un tânăr în vârstă de 25 de ani, conducea cu viteză excesivă un BMW spre municipiul Orhei. În apropiere e intersecția cu drumurile de intrare și ieșire spre localitatea Ivancea a încercat să depășească un alt automobil, însă a pierdut controlul volanului și s-a tamponat lateral-frontal cu automobilul Toyota Prius, ce venea din partea opusă.

Potrivit poliției, în urma impactului, trei tineri, între care și o domnișoară, toți în vârstă de 22 de ani, au decedat pe loc, iar șoferul a murit la spital.

BMW-ul în care se deplasau cei patru a fost transformat într-un morman de fiare și a rămas blocat pe traseu, iar cel de al doilea automobil implicat în accident, în care se afla un bărbat în vârstă de 37 de ani și concubina sa, de 35 de ani, însărcinată, a fost proiectat pe acostament. Ei au fost transportați la spital cu diverse traumatisme, dar viața lor se află în afara oricărui pericol.

Pînzari despre tragedia de la Ivancea: „Viteza ucide!”

VIDEO // Accident la Orhei cu implicarea unui BMW. Patru persoane au murit, altele două - la spital