Alexandru Pînzari, șeful Inspectoratului General al Poliției, susține că principala cauză a tragediei care a avut loc pe traseul Chișinău-Orhei-Bălți, soldată cu decesul a patru persoane, ar fi fost nerespectarea regimului de viteză.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Alexandru Pânzari, menționează că oamenii legii au analizat minuțios circumstanțele în care s-a produs accidentul, ar fi fost nerespectarea regimului de viteză, neadaptarea acesteia la condițiile de drum, dar și neasigurarea înainte de a ieși la depășire.

Reamintim că, ieri seara patru persoane au decedat, iar altele două au fost rănite, după ce șoferul unui BMW, un tânăr în vârstă de 25 de ani, a pierdut controlul volanului, iar automobilul a ieșit pe contrasens și s-a izbit într-un alt automobil de marca Toyota ce venea din partea opusă. 

În BMW se aflau patru persoane, șoferul și trei pasageri, iar în Toyota se afla șoferul în vârstă de 37 de ani care avea ca pasageră o femeie însărcinată, în vârstă de 35 de ani. În urma impactului, persoanele care se aflau în BMW și-au pierdut viața. Trei au murit pe loc, iar șoferul la spital. Cele două persoane din Toyota, femeia însărcinată și șoferul, au fost transportați  la spitalul raional Orhei cu mai multe traumatisme, însă viața lor este în afara oricărui pericol.

Noi detalii despre tragedia de la Ivancea. Cine sunt persoanele care au decedat în BMW

 

VIDEO // Accident la Orhei cu implicarea unui BMW. Patru persoane au murit, altele două - la spital