Șefului Inspectoratului General de Poliție(IGP), Alexandru Pânzari, susține că a aflat din presă despre faptul că lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, s-a pomenit cu o roată de la mașina sa deșurubată. 

Pânzari afirmă că deocamdată politiciana, care a făcut public acest caz într-un interviu pentru „Europa Liberă”, nu a depus nicio plângere la Poliție.

Solicitat de Ziarul NAȚIONAL, Alexandru Pânzari a afirmat că așteaptă mai multe detalii de la lidera PAS, pentru ca organele de drept să investigheze cazul.

„Nu avem o plângere depusă în acest caz. Așteptăm o astfel de plângere și mai multe detalii, probe, tot ce se cunoaște despre acest caz, astfel încât să facem o investigație minuțioasă”, a precizat șeful Poliției.

Sursa citată a mai adăugat că Maia Sandu poate să solicite și protecție, dacă se simte în pericol.

„Doamna Maia Sandu are și posibilitatea să depună o solicitare de a fi protejată, în condițiile legii. Noi suntem gata să o examinăm cu toată seriozitatea și să acționăm în conformitate cu legea”, a conchis Alexandru Pânzari.

Menționăm că lidera PAS a declarat în acel interviu că s-a pomenit cu roata de la mașină deșurubată și crede că cineva ar fi făcut acest lucru intenționat.

„Acum câteva zile mi-am dat seama în timp ce conduceam că o roată de la mașină era deșurubată. Putem doar să facem presupuneri cine a făcut acest lucru, dar într-o țară care este condusă de un grup de criminali te poți aștepta la orice”, a declarat Maia Sandu, în cadrul unui interviu pentru Radio „Europa Liberă”.