Un tânăr a murit după ce a fost lovitt cu cruzime de un amic de pahar, care, pe post de armă, a folosit o răzătoare pentru încălțăminte. Odioasa crimă a avut loc ieri, în jurul orei 11:50, în localitatea Ciuciuleni, din raionul Hâncești.

Victima, un tânăr de 36 de ani, a fost omorâtă în propria curte de un prieten cu care consumase băuturi alcoolice, după ce între ei s-a iscat un conflict. Agresorul a luat o răzătoare pentru încălțăminte și i-a aplicat victimei o lovitură puternică în regiunea gâtului.

La fața locului a fost solicitată intervenția unei ambulanțe. Din nefericire, medicii sosiți la fața locului nu l-au putut salva pe tânăr, au constat decesul și au anunțat poliția.

Solicitată telefonic, Cristina Vicol, ofițerul de presă al IP Hâncești, a declarat pentru Deschide.MD că pe acest caz a fost pornită o cauză penală, iar agresorul, care s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 44 de ani, a fost reținut pentru 72 de ore.

„Ieri, în jurul orei 11:50, la Serviciul de Gardă a Inspectoratului de Poliţie Hânceşti, a parvenit un apelul telefonic prin intermediul Operatorului 112 de la Serviciul Urgență, precum că într-o localitate din raionul Hînceşti a fost depistat la domiciliu cadavrul unui bărbat în vârstă de 36 ani. La fața locului s-a deplasat grupa operativă şi conducerea Inspectoratului de Poliţie Hânceşti pentru a documenta cazul. În cadrul cercetării la fața locului, s-a stabilit că proprietarul casei, în vârstă de 36 ani, a fost lovit de către amicul său de pahar în vârstă de 44 ani cu o răzătoare de curățat picioarele în regiunea gâtului – treimea inferioară stângă, iar  din cauza leziunilor corporale grave, bărbatul a decedat”, a precizat Vicol.

Reprezentantul poliției din Hâncești a mai adăugat că bărbatul riscă o pedeapsă cu închisoare de la 10 până la 15 ani de privaţiune de libertate.