Un tânăr din Bălți a ajuns pe mâna poliției, după ce în seara zilei de ieri și-a bătut bunica și tatăl, iar pe mama sa ar fi rănit-o cu un cuțit. Agresorul, în vârstă de 24 de ani, locuia într-un apartament cu victimele, iar conflictul a început, după ce s-a luat la ceartă cu bunica.

Solicitată telefonic, Eugenia Molceanov, ofițerul de presă al IP Bălți, a declarat pentru Deschide:MD că poliția a fost solicitată să intervină în seara zilei de ieri, în jurul orei 19:00, într-un apartament de strada Livov, din municipiul Bălți, după ce un individ, în vârstă de 24 de ani, și-a luat la pumni rudele.

„Tânărul nu era în stare de ebrietate, locuia împreună cu familia într-un apartament, iar în seara zilei de ieri, s-a luat la ceartă cu bunica sa și a început să o agreseze verbal și fizic. Tatăl și mama sa au intervenit să-l oprească, însă el i-a luat și pe ei la bătaie. Agresorul a fost escortat la poliție pentru a fi audiat, iar victimile au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale”, a precizat Molceanov.

Nu se cunoaște motivul de la care a pornit conflictul, dar nici ce l-a motivat pe tânăr să-și agreseze rudele, însă pe numele său a fost pornit o cauză penală, el fiind cercetat penal în stare de libertate.

Dacă vinovăția sa va fi dovedită, riscă să se aleagă cu o pedeapsă cu închisoare de la 5 la 12 ani.