Ieri, 19 noiembrie Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI a fost anunțat despre producerea unui grav accident cu implicarea cetățenilor Republicii Moldova în apropierea orașului Mărășești, România. Potrivit datelor ISU Vrancea, România, accidentul s-a produs în după amiază zilei de ieri, aproximativ la ora 16:48 pe traseul DJ-204E.

Un autocar de model „Vanhool” cu 13, persoane la bord,  a derapat de pe traseu și s-a inversat. În urma accidentului o persoană a decedat pe loc, iar 6 pasageri, au suferit deferite traumatisme, fiind ulterior transportați la Spitalul de Urgență Sfîntul Pantelemon din orașul Focșani. Cinci persoane au fost externate, iar o persoană fiind în stare gravă a rămas spitalizată.

O echipă a Serviciului Mobil de Reanimare și Descarcerare din Republica Moldova se va deplasa în România pentru preluarea victimei. Identitatea persoanei decedate urmează să fie stabilită, iar ulterior vor fi perfectate procedurile de repatriere a cadavrului în țara noastră. Situația este în continuare monitorizată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI.