Un bărbat a ajuns la spital, dar la două ore după internare, din nefericire, medici nu i-au putut salva viața. Bărbatul a fost victima unui accident rutier, după ce șoferul vehiculului care l-a lovit, fusese orbit de un alt automobil ce venea din partea opusă. Accidentul a avut loc duminică, 18 noiembrie, în jurul orei 18:30, în apropiere de localitatea Ermoclia din raionul Ștefan Vodă.

Solicitată telefonic, Silvia Vetcu, ofițerul de presă al IP Ștefan Vodă, a declarat pentru Deschide.MD că poliția și ambulanța au fost alertate despre accident de către un bărbat în vârstă de 39 de ani, originar din localitatea Măgdăcești, Criuleni, el fiind și șoferul microbuzului de model Volkswagen care a lovit victima.

„Șoferul microbuzului a anunțat poliția despre faptul că în apropiere de localitatea Ermoclia, după ce a fost orbit de farurile unui alt automobil ce venea din partea opusă, a lovit un pieton ce se deplasa pe carosabil. Victima, un bărbat în vârstă de 66 de  ani, originar din localitatea Popeasca, Ștefan Vodă, a fost transportată de urgență la spital, însă la aproximativ două ore după internare, acesta a decedat”, a precizat Vetcu.

Vetcu a ținut să adauge că șoferul nu era în stare de ebrietate și nu depășise limita de viteză, iar faptul că victima se deplasa pe partea carosabilă, a fost confirmată și de alți martori ai accidnetului.

Oamenii legii investighează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia, iar șoferul este cercetat în stare de libertate.