Viceprim-ministrul Cristina Lesnic a participat la ceremonia de inaugurare a noului sediu al Punctului de Asistență Medicală Urgentă (PAMU) prespitalicească din s. Cocieri, raionul Dubăsari.

Noul sediu al PAMU Cocieri este o instituție racordată la toate utilitățile și dotată cu mobilier nou, ce va face față necesităților locuitorilor atât din localitate, cât și din proximitate. Totodată, punctul dispune de două unități de transport sanitar dotat cu echipament medical performant pentru acordarea asistenței medicale de urgență la etapa de prespital.

Viceprim-ministrul Cristina Lesnic a remarcat contribuția semnificativă a administrației publice atât la nivel central cât și la nivel local pentru realizarea politicilor naționale în localitățile din Zona de Securitate, care se răsfrâng asupra ambelor maluri ale Nistrului.

Totodată, Viceprim-ministrul a reiterat suportul continuu din partea Guvernului Republicii Moldova cât și al Biroului politici de reintegrare pentru a asigura protecția și sprijinirea cetățenilor Republicii Moldova, indiferent pe care mal al Nistrului ei locuiesc.