Automobilul unui echipaj al Inspectoratului Național de Patrulare a fost implicat într-un accident, după ce a lovit din spate un luxos automobil de model Mercedes Benz. Incidentul a avut loc în această după-amiază, pe strada Mihai Viteazul din capitală.

Din imaginile surprinse de alți șoferi implicați în trafic, care le-au făcut publice pe rețelele de socializare, se vede că ambele automobile au fost ușor avariate și au rămas blocate pe carosabil.

Solicitată telefonic, Alina Bunghez, ofițerul de presă al Inspectoratului Național de Patrulare, a declarat pentru Deschide.MD că, preliminar, de accident se face vinovat șoferul automobilului de patrulare. 

„Accidentul a avut loc după ce șoferul automobilului a stopat, iar echipajul de patrulare nu a ținut cont de distanța dintre automobile și l-a lovit din spate. Pe acest caz va fi pornită o anchetă,”  a precizat Bunghez.

Oamenii legii cercetează cazul și urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs accidentul, dar și șoferul care se face vinovat.

Conform legislației, șoferul care va fi găsit vinovat de accident, riscă să se aleagă cu o amendă în mărime de 1500 de lei și 5 puncte de penalizare.

Este menționat că prețul unui Mercedes ca cel din imagini, pornește de la 120 000 de euro.

sursa video/foto: Facebook.COM // Goghinny Kokoin‎