Doi adolescenţi - dintre cele patru persoane care l-au ucis cu o mare cruzime pe un bărbat de 38 de ani, miercurea trecută, la Oneşti, Hânceşti - s-au fotografiat, plini de sânge pe mâini, alături de cadavru. Teribilul selfie a fost găsit de oamenii legii în telefonul unuia dintre suspecţi.

Surse apropiate anchetei au precizat pentru DESCHIDE.MD, sub protecţia anonimatului, că imaginile șocante găsite de oamenii legii în telefoanele adolescenților.

Noi detalii despre crima de la Hâncești // Unul dintre minorii ucigași era fiul adoptiv al victimei

Solicitat telefonic, Remus Moroz, șeful Procuraturii Hâncești, a confirmat pentru DESCHIDE.MD, că minorii au filmat cu telefoanele momentul când îl snopesc în bătaie pe bărbat, iar imaginile au fost incluse ca probe în dosar.

Moroz a mai declarat că mobilul conflictului a fost faptul că defunctul, anterior, ar fi maltratat-o pe mama unuia dintre minorii reținuți, iar acesta s-ar fi răzbunat.

 

Reamintim că, în noapte de marți spre miercuri, un bărbat de 38 de ani, de la Oneşti, Hânceşti, a fost omorât cu bestialitate, în propria casă, de prietenii săi de pahar. E vorba despre un matur de 45 de ani și de trei adolescenți, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani.

Fiind în stare de ebrietate, între ei s-a iscat un conflict care a culminat cu un schimb de pumni. Agresorii au snopit în bătăie gazda care, din cauza traumatismelor grave, a decedat până la venirea ambulanței.

Cazul este investigat de procurorii din Hâncești. Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs crima.

Dacă vina celor patru agresori va fi demonstrată, aceștia riscă să  fie condamnați de la 12 la 20 de ani de închisoare sau chiar la detenţie pe viaţă.