O mamă și fiul său au ajuns să se judece în instanță mai bine de un an și jumătate pentru că odrasla femeii i-a luat acesteia telefonul mobil. Deși bunul a fost returnat, litigiul dintre cei doi a fost încheiat abia acum două zile în urmă.

Epopeea telefonului mobil a început pe 1 aprilie 2017, aproximativ în jurul orei 18:00, când fiul femeii a cerut telefonul mobil de la aceasta ca să efectueze un apel telefonic. Fiind probabil în febra glumelor de 1 aprilie, tânărul nu a mai întors bunul femeii.

Se pare că „gluma” nu a fost înțeleasă de cea din urmă pentru că l-a dat în judecată pe fiul său, acuzându-l de înșelăciune și abuz de încredere, infracțiuni care a lăsat-o pe aceasta fără telefonul mobil de model Samsung GalaxyJL Mini, în valoare de 2314 lei.

Într-un final tânărul când a văzut că gluma se îngroașă, i-a returnat mamei sale telefonul doar că deja cazul se afla pe rol în instanță și a fost nevoie de intervenția și explicațiile avocatului, a mamei chiar și a procurorului pentru ca acesta să nu fie condamnat la închisoare. 

Acum două zile, instanța a decis să-l condamne pe „glumeț” pentru „escrocherie”, în același timp a fost încetat procesul penal pe cauza dată, în legătură cu împăcarea părților. Judecătorul a mai decis ca, obiectul care a stârnit acest litigiu dintre mamă și fiu să rămână în posesia proprietarului de drept, adică femeii.