O criză de gelozie a fost la un pas de a se solda cu o tragedie, asta după ce un bărbat și-a prins concubina într-un automobil cu vecinul. Acesta a luat pușca de vânătoare și a tras cu arma în direcția automobilului. Incidentul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 00:19, în localitatea Ermoclia din raionul Ștefan Vodă.

Bărbatul de 32 de ani, după miezul nopții, și-a văzut concubina cu vecinul, într-un automobil de model Volkswagen, parcat în poarta casei. Înfuriat și plin de glozie, acesta a intrat în casă, a luat pușca de vânătoare și a tras în direcția roților, iar cu patul armei a stricat parbrizul automobilului.

Solicitată telefonic, Silvia Vetcu, ofițerul de presă al IP  Ștefan Vodă, a declarat pentru Deschide.MD că femeia concubina de mai mult timp cu agresorul, iar când s-a întâmplat incidentul, aceasta s-ar fi aflat în automobilul unui vecin în vârstă de 29 de ani.

„Deplasându-se la fața locului,  poliția a stabilit că bărbatul deținea arma ilegal, iar după ce a tras în direcția mașinii, a fugit de la fața locului și a aruncat arma într-un iaz din preajma satului. Proprietarul automobilului a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar concubinul femeii a fost reținut pentru 72 de ore”, a precizat Vetcu.

Cei doi concubini au în întreținere doi copii.

Poliția din Ștefan Vodă a deschis un proces penal pe acest caz, iar bărbatul de 32 de ani riscă să fie cercetat penal pentru tentativă de omor.