Un tânăr de 23 de ani din satul Tartaul, raionul Cantemir, își dorește să creeze cea mai bună academie de fotbal din țară. Pentru a-și urma visul, primul pas pe care vrea să-l facă Dumitraș Grozavu, este să amenajeze un stadion de fotbal în localitatea sa de baștină.

„Dragostea mea mare va fi întotdeauna fotbalul și eu sunt pregătit să devin un antrenor de fotbal pentru toți cei care iubesc acest sport. Visul meu mare și scopul meu principal este de a crea cea mai bună academie de fotbal din țară și de a dezvolta acest joc frumos. Aici, fiecare va putea să învețe, să crească, să savureze, să se exprime liber prin intermediul fotbalului, pentru a deveni un jucător profesionist”, spune Dumitraș.

Tânărul își dorește foarte mult să reamenajeze stadionul din satul în care s-a născut. La moment, acesta se află într-o stare foarte proastă și are nevoie urgent de reparație.

Pentru a-și îndeplini marele vis, Dumitraș Grozavu apelează la ajutorul oamenilor. Acesta a deschis un cont de donații pe site-ul gofundme, unde fiecare poate dona. Absolut toți banii vor merge pentru reconstruirea stadionului din satul Tartaul, raionul Cantemir.

Dacă și tu vrei să-l ajuți pe Dumitraș, poți dona accesând acest link: www.gofundme.com/create-a-pro-football-stadium

Sursa: regional.md