O tânără a fost salvată de polițiști, după ce ar fi încercat să se sinucidă cu o pereche de colanți. Incidentul a avut loc în seara zilei de ieri, 5 noiembrie, în jurul orei 20:55, în Izolatorul de Detenție Preventivă a Poliției Capitalei.

Solicitată telefonic, Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a confirmat incidentul pentru Deschide.MD, și a declarat că tânără în vârstă de 19 ani ar fi încercat să se stranguleze cu o funie improvizată din colanți, dar a fost observată la timp de către angajații izolatorului, care au intervenit imediat.

„Tânăra fusese reținută ieri pentru 72 de ore, fiind suspectată de punerea în circulație a substanțelor narcotice, iar în timp ce se afla în izolator, a încercat să se stranguleze cu colanții. La fața locului a fost solicitată intervenția grupei operative din cadrul IP Centru, iar tânără nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Nu vă putem comunica mai multe detalii despre acest caz, deoarece ține de secretul anchetei”,a precizat Stati.

Tentativa de suicid, dar și cazul în care tânăra este suspectată de comerțul substanțelor narcotice, este investigat de către oamenii legii.