Două persoane au fost la un pas de moarte, după ce căruța cu care se deplasau, a fost lovită de un TIR. Accidentul a avut loc în dimineața zilei de ieri, 4 noiembrie, în jurul orei 08:30, în apropiere de localitatea Bujor, din raionul Hâncești.

Solicitată telefonic, Crisitna Vicol, ofițerul de presă al IP Hîncești, a declarat pentru Deschide.MD că cele două persoane, un bărbat de 37 de ani și pasagera sa, ambii orginari din raionul Nisporeni, în timp ce se deplasau cu o căruță au fost loviți de un TIR de model MAN, cundus de un bărbat în vârstă de 60 de ani.

„Accidentul a avut loc după ce căruțașul ar fi ieşit brusc de pe acostament pe partea carosabilă şi a fost tamponat lateral de autocamion. În urma impactului, căruțașul şi pasagera sa au suferit mai multe traumatisme și au fost transportați de urgență la Spitalul Raional Hînceşti”, a precizat Vicol.

Vicol a mai adăugat că pe acest caz a fost pornit un proces penal, iar șoferul TIR-ului a fost testat cu aparatul alcooltest Drager, rezultatul fiind de 0,00 mg/l de alcool în aerul expirat.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.