În cele două zile de odihnă, pe drumurile din țară, au fost înregistrate 11 accidente rutiere, în urma cărora 2 persoane au decedat și 15 persoane au primit diferite traumatisme. Un bărbat a decedat după ce a căzut din căruță, iar altul a ajuns la spital în stare gravă, după ce a intrat cu automobilul într-un copac. Incidentele au avut loc ieri, la Cahul și Ialoveni.

Solicitată telefonic, Cristina Ciobanu, ofițerul de presă al IP Cahul, a declarat pentru Deschide.MD că duminică, 4 noiembrie, în jurul orei 15:30, poliția din Cahul, a fost anunțată de către un echipaj de Asistență Medicală Urgentă despre faptul că un bărbat în vârstă de 63 de ani a decedat până la venirea ambulanței, după ce ar fi căzut dintr-o căruță.

Accidentul a avut loc în localitatea Cucoara, iar bărbatul se întorcea cu căruța din câmp.

Un alt accident înregistrat ieri pe drumurile din țară, în jurul orei 16:00, la intrarea în localitatea Piatra Albă, din raionul Ialoveni.

Potrivit Silvei Vetcu, ofițerul de presă al IP Ialoveni,  un bărbat de 29 ani originar din Căușeni, la volanul unui automobil de model Opel Combo, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul volanului, iar automobilul a derapat de pe traseu, s-a izbit violent într-un copac de pe marginea carosabilului, după care s-a răsturnat.

Șoferul a fost transportat în stare gravă la  Institutul de Medicină Urgentă din capitală.