Două persoane au decedat, iar alte două au ajuns la spital, după ce automobilul cu care se deplasau a derapat de pe traseu și s-a izbit într-un copac. Tragedia a avut loc în această dimineață, pe traseul R-29, la ieșirea din localitatea Costantinovca, din raionul Căușeni.

Solicitată telefonic, Silvia Vetcu, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Căușeni, a declarat pentru Deschide.MD că cele patru persoane se deplasau cu un automobil Volkswagen Passat, când, din cauza ceții dense, într-o curbă, șoferul a pierdut controlul volanului, iar automobilul a derapat de pe traseu și s-a izbit violent într-un copac de pe marginea părții carosabile.

„În urma impactului, șoferul în vârstă de 49 ani, dar și unul dintre pasagerii de pe bancheta din spate, un bărbat în vârstă de 35 de ani, au decedat la fața locului până la venirea ambulanței. Alți doi pasageri, doi bărbați de 35 și respectiv 51 de ani, au fost transportați la spital cu diverse traumatisme,” a precizat Vetcu.

Reprezentantul poliției din Căușeni a mai adăugat că șoferul și doi pasageri erau originari din localitatea Coșcalia, Căușeni, iar cel de al treilea pasager este originar din orașul Grigoriopol.

Pentru scoaterea cadavrului șoferului dintre fiarele contorsionate ale automobilului, la fața locului a fost solicitat și un echipaj al Inspectoratului General pentru Situații Urgente.

 Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.