UPDATE// 09:47 // Solicitată telefonic, Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, susține că de fapt cel care a descoperit cele trei cadavre ar fi persoana care a luat în chirie o cameră în acel apartament. „Acesta a venit acasă și a depistat cadavrul proprietarului, în vârstă de 63 de ani, dar și celelalte două cadavre, o femeie în vârstă de 38 de ani și un bărbat de 49 de ani. Medicii legiști susțin că după ce vor finaliza toate expertizele de laborator, vor putea spune cu exactitate cauza decesului celor trei persoane, dar și despre când au decedat acestea”

Știrea inițială

Trei cadavre în stare de putrefacție au fost descoperite de oamenii legii în această seară, într-un apartament al unui bloc de locuit de pe strada Miron Costin, din sectorul Râșcani al Capitalei. Vecinii au alertat poliția, după ce au simțit un miros neplăcut în scara blocului.
 
Solicitat telefonic, Silviu Mușuc, șeful-adjunct al Poliției Capitalei, a declarat pentru Deschide.MD că la fața locului s-a deplasat grupa operativă din cadrul IP Rîșcani, dar și un medic legist, unde au depistat trei cadavre.
 
„Este vorba despre doi bărbați de aproximativ 35 și 50 de ani, dar și cadavrul unei femei în vârstă de aproximativ 35 de ani. Toate cele trei cadavre nu au semne de moarte violentă. Vecinii au chemat poliția, după ce au simțit un miros neplăcut în scara blocului”, a precizat Mușuc.
Nu se cunoaște de cât timp zac cadavrele în apartament, însă preliminar, medicii legiști ar fi stabilit la fața locului că moartea celor trei ar fi survenit în urma consumului excesiv de alcool.
 
Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care au decedat cele trei persoane.