O femeie în vârstă de 55 de ani a murit, după ce a căzut într-o fântână. Concubinul ei a depistat cadavrul și a alertat poliția. Tragedia a avut loc în localitatea Sârcova, din raionul Rezina, cu o zi înainte ca femeia să fie internată la Spitalul de Psihiatrie din Orhei.

Solicitată telefonic, Mariana Bețivu, ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, a declarat pentru Deschide.MD că miercuri, 31 octombrie, în jurul orei 06:30, concubinul victimei a sunat la poliție și a anunțat că a depistat cadavrul femeii într-o fântână.

„La fața locului s-a deplasat grupa operatică din cadrul IP Rezina, un medic legist, dar și cei de la Serviciul Situații Excepționale, care au extras cadavrul cu o funie din fântâna cu adâncime de aproximativ 24 de metri. Medicul legist a stabilit la fața locului că pe suprafața cadavrului nu existau semene de moarte violentă, în afară de traumele care au fost create în timpul căderii. La examinarea preventivă a cadavrului s-a stabilit și cauza decesului, este vorba despre un înec”, a precizat Bețivu.

Reprezentantul IGP a mai adăugat că decedata era invalidă de gradul II, neangajată în câmpul muncii, dar și că se afla la evidența medicului narcolog cu diagnostoc alcoolism cronic.

Anterior, femeia a fost tratată la Spitalul de psihiatrie din orașul Orhei, unde urma să fie internată din nou începând cu ziua de vineri .