Ghinion pentru șase români veniți să viziteze Moldova. Mașinile acestora au fost distruse de un vitezoman.

Incidentul a avut loc pe 27 octombrie, în jurul orei 00:30 în comuna Băcioi, scrie stiri.md.

Veniți în vizită la cineva din Băcioi, bărbații și-au lăsat mașinile parcate în fața curții, însă după miezul nopții și-au găsit mașinile distruse.

Conform surselor Știri.md, cele 6 persoane veniseră în Moldova pentru a vizita locurile frumoase, iar în dimineața zilei de 27 octombrie urmau să viziteze și Odesa.

Tot sursele Știri.md au declarat că unul dintre automobile a fost atât de tare accidentat, încât a fost nevoie de o platformă pentru a prelua mașina și a o duce în România.

Norocul bărbaților a fost faptul că au asigurare auto care le va acoperi cheltuielile pentru transportarea și repararea mașinilor.

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, a confirmat accidentul.

În noaptea de 27 octombrie, în jurul orei 00:30 poliția a fost solicitată pentru a interveni la locul unui accident rutier.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au depistat că două automobile, de model Renaul și Suzuki au fost avariate de un șofer care a părăsit locul accidentului.

Până în prezent, șoferul vinovat nu a fost găsit.

Dacă va fi găsit, acesta riscă o amendă de 1.500 de lei și 6 puncte de penalizare, iar pentru faptul că a părăsit locul accidentului acesta riscă să rămână fără permisul de conducere pe un termen de până la 3 ani.

Sursele Știri.md au declarat că la fața locului oamenii legii au găsit o bucată din mașina șoferului vitezoman.

Cazul este cercetat în continuare de oamenii legii.