Viceprim-ministrul pentru reintegrare, Cristina Lesnic a participat astăzi, 29 octombrie curent, la deschiderea oficială a sălii de festivități din incinta Liceului Teoretic ,,Olimp” din or. Rezina. La ceremonie au mai participat Eleonora Graur, Președintele raionului Rezina, părinții, cadrele didactice, precum și reprezentații autorităților administrației publice locale.

Sala de festivități a Liceului Teoretic “Olimp” a fost reparată prin intermediul alocațiilor oferite de Programul activităților de reintegrare a țării pentru anul 2018, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 400 din 25 aprilie 2018.

Prezentă la eveniment, Vicepremierul Cristina Lesnic a menționat că, eforturile comune ale Biroului politici de reintegrare și ale Consiliului raional Rezina au îmbunătățit în mod esențial starea materială a liceului, contribuind astfel la asigurarea condițiilor optime pentru desfășurarea procesului educațional.

La rândul său, Președintele raionului Rezina a mulțumit Vicepremierului pentru implicarea considerabilă la realizarea acestui proiect, care a avut drept urmare obținerea unor rezultate fructuoase, de care elevii, părinții, cadrele didactice și cele auxiliare ale Liceului Teoretic ,,Olimp” vor beneficia pe o perioadă îndelungată.