O femeie a decedat, iar concubinul său a ajuns la spital, după ce au fost spulberați de pe traseu de un automobil. Tragedia a avut loc duminică seara, în jurul orei 19:50, în raionul Ialoveni, pe traseul Chișinău- Hâncești.

Sursele noastre susțin că femeia în vârstă de 37 de ani și bărabtul în vârstă de 27 trăiau în concubinaj, iar aseară aceștia au fost în vizită la un cunoscut care se află internat în Spitalul raional Ialoveni.

După vizita la spital, cei doi au pornit spre casă și au decis să meargă pe jos spre Bardar, localitatea de baștină, însă au fost spulberați de un automobil.

Solicitată telefonic, Silvia Vetcu, ofițerul de presă al IP Ialoveni, a declarat pentru Deschide.MD că cei doi concubini au fost loviți de un automobil de model Hyundai, la volanul căruia se afla un tânăr în vârstă de 22 de ani, originar din Hâncești.

„Șoferul se deplasa spre Hâncești când, cu partea laterală dreaptă a automobilului, a agățat bărbatul, iar ulterior a lovit-o din plin pe femeie. Impactul a fost atât de violent, încât femeia a fost aruncată peste parapetul metalic. În urma leziunilor primite, aceasta a decedat până la venirea ambulanței”, a precizat Vetcu.

Bărbatul a rămas în viață și le-a declarat polițiștilor că s-ar fi deplasat pe acostament, însă șoferul susține că cei doi s-ar fi deplasat pe partea carosabilă.

Oamenii legii au pornit un proces penal pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentu, iar dacă va găsit vinovat, șoferul riscă privațiune de libertate până la 7 ani.