Cleopatra Stratan s-a transformat, la 16 de ani, într-o domnişoară superbă. Prezentă joi, 25 octombrie, la “Viva Influencers Party”, adolescenta, care a devenit cunoscută în urmă cu treisprezece ani cu piesa “Ghiță”, a reușit să atragă foarte ușor privirile celor din jur cu ținuta sa extrem de sexy.

Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni negri, un top de culoare bleu și o bluză transparentă, celebra Cleo ne-a mărturisit că tatăl său, solistul Pavel Stran, nu este deranjat de vestimentațiile pe care ea le poartă în ultima vreme.

cleopatra stratan

“În general, la evenimente mă îmbracă un specialist, dar în rest îmi aleg eu ce port. Optez pentru stilul clasic și natural, asta mă caracterizează. Tatăl meu nu este gelos, nu este supărat deloc pe mine pentru cum mă îmbrac, chiar mă susține foarte mult. El are tot timpul încredere în mine că pot să iau singură deciziile corecte, mai ales când vine vorba despre vestimentație. Este tare mândru de fiecare etapă a creșterii mele, întotdeauna a fost, iar eu mă bucur foarte mult de lucrul acesta”, a declarat Cleopatra Stratan pentru Click!.