Un tânăr a ajuns la spital în stare gravă, după ce a căzut în gol de la etajul cinci a unui bloc de locuit, de pe strada Drumul Crucii din sectorul Botanica al capitalei. Incidentul a avut loc în această seară, în jurul orei 18:45.

Solicitat telefonic, Silviu Mușuc, șeful-adjunct al Poliției Capitalei, a declarat pentru Deschide.MD că la moment se cunoaște că victima, un tânăr în vârstă de 20 de ani, a căzut de la etajul 5 al blocului în care locuiește și a căzut peste acoperișul de la intrarea în scară.

„Acesta fost preluat de un echipaj medical și transportat de urgență la spital. la fața locului lucrează poliția și din păcate nu vă pot oferi mai multe detalii despre cum s-a produs accidentul. Urmează să stabilim toate circumstanțele, ca să putem spune cu exactitate ce s-a întâmplat acolo, dar și dacă tânărul era sub influența băuturilor alcoolice sau substanțelor narcotice”, a precizat Mușuc.

Reamintim că aceast este a doua cădere de la înălțime pe parcursul zilei de azi în sectorul Botanica. În prima jumătate a zilei, o femeie de 28 de ani a căzut în gol de la etajul unui bloc de locuit, dar din nefericire medicii nu au putut să o salveze, iar aceasta a decedat la spital.

Mai multe detalii vezi aici: UPDATE: A murit femeia care a căzut de la etajul 2 al unui bloc din Botanica