Clipe de groază pentru o fetiță în vârstă de 9 ani, după ce a fost bătută și abuzată sexual mai bine de un an de către tatăl vitreg. Diriginta sa a alertat oamenii legii, iar bărbatul în vârstă de 28 de ani a fost reținut ieri, 19 octombrie, pentru 72 de ore..

Este vorba despre o elevă din clasa a treia a gimnaziului din localitatea Ciolacu-Vechi,  care a fost observată de către dirigintă că avea mai multe vânătăi pe corp, iar după ce a anunțat poliția, s-a stabilit că aceasta a fost agresată și abuzată sexual de tatăl vitreg.
 
Solicitat telefonic, Ghenadie Gurițanu, șeful Procuraturii Fălești, a declarat pentru Deschide.MD că în cadrul discuțiilor cu minora, de față cu psihologii, s-a stabilit că tatăl vitreg, pe parcursul anilor 2017-2018, la domiciliul său își satisfăcea pofta sexuală în formă perversă profitând de imposibilitatea acesteia de a se apăra.
 
„În prezent, victima se află sub supravegherea specialiștilor, iar agresorul a fost reținut pentru 72 de ore. Dacă vinovăția sa va fi dovedită, riscă să se aleagă cu o pedeapsă cu închisoarea de la 10 la 20 de ani”, a precizat Gurițanu.
Potrivit oamenilor  din localitate, bărbatul de 28 de ani, locuiește împreună cu mama fetiței, cu care are un copil în vârstă de 3 anișori. Ei fac parte din categoria familiilor social vulnerabile.