Procurorii vor cere astăzi mandat de arest pe numele decanului Facultății de Drept de la USM

11 Octombrie

Foto: USM

Procurorii vor cere astăzi mandat de arest pentru decanul Facultății de Drept de la Universitatea de Stat. Cât despre cel de-al doilea reținut în același dosar de corupție, avocatul Viorel Berliba, situația este incertă deocamdată.

Informația a fost confirmată pentru Deschide.MD, de ofițerul de presă al Procuraturii Anticorupție, Anastasia Mihălcean care a adăugat că ședința de judecată în care se va decide asupra măsurii preventive a decanului va avea loc cu începre de la orma 13:00. 

---------------------------- Decanul Facultății de Drept de la Universitatea de Stat, Sergiu Brânză, și unul dintre avocații lui Filat, Viorel Berliba, au fost reținuți acum trei pzile într-un dosar de corupție. Ordonanța le-a fost adusă la cunoștință după ce procurorii anticorupție au efectuate mai multe percheziții la domiciliile și birourile acestora.

-------------------------------- Amintim că ieri Deschide.MD a scris că surse academice au declarat reporterilor noștri că acuzatorii de stat au căutat, la Drept, informații și documente despre teza deputatului PSRM, Adrian Lebedinschi.

 
× Aboneaza-te la fluxul de stiri Deschide.MD pe telefonul tau mobil
Ai depistat o eroare în text?  Selecteaz-o  și apasă combinația de taste CTRL + ENTER