Ministra sănătății, muncii și protecției sociale, Svetlana Cebotari, spune că va reveni la Centrul Național de Transfuzie a Sângelui, unde a deținut funcția de director. Partidul Democrat a anunțat marți, 18 septembrie, că locul Svetlanei Cebotari la minister urmează să fie ocupat de Silvia Radu, ex-primar interimar al capitalei transmite IPN.

„Am venit la conducerea Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale cu scopul de a realiza reforme și a îmbunătăți situația în ambele sectoare. A fost o adevărată provocare, în special pe domeniul social, dar în tot acest timp am depus eforturi mari împreună cu colegii pentru a identifica soluții de îmbunătățire a fiecărui domeniu în parte”, a scris ministra într-o postare pe Facebook.

Svetlana Cebotari a mai spus că la Centrul Național de Transfuzie a Sângelui urmează să continue modernizarea sistemului transfuzional din țară, dar, în același timp, va fi mereu disponibilă să ofere tot suportul în aceste domeniu noului ministru.

Svetlana Cebotari a fost învestită în funcția de ministru al sănătății, muncii și protecției sociale pe 10 ianuarie anul curent.