UPDATE (15:49) Ofițerii de la Batalionul cu Destinație Specială Fulger l-au împușcat pe agresorul care ținea drept ostatici pe soția sa, soacra și doi copii. În timpul reținerii, bărbatul a sărit cu un cuțit asupra polițiștilor, iar oamenii legii au folosit armele din dotare.

Un angajat BDS este internat în spital după ce a fost tăiat cu cuțitul de către agresor.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Focuri de armă au răsunat astăzi în Capitală ca urmare a unei operațiuni a poliției în urma căreia au fost eliberate patru persoane ținute ostatice într-un apartament.

Potrivit imaginilor video postate pe Facebook de Ivan Karaivanov, oamenii legii au intervenit în forță și au utilizat armele din dotare

Șeful Procuraturii municipale, Ștefan Șaptefrați, a declarat pentru Deschide.MD că este vorba despre reținerea unui bărbat cu antecendente penale, care anterior a agresat și un colaborator MAI. El i-a luat ostatici pe membri ai familiei sale, printre care și copii, amenințând cu răfuiala.

„El a fost imobilizat și probabil au fost aplicate focuri de armă. Dar vreau să vă spun că toată lumea este vie, iar pagubele produse sunt minime”, a adăugat Șaptefrați. 
 
Vorm reveni cu detalii.