Un adevărat scandal a fost provocat în această după amiază de o femeie la volanul unui Mercedes. Aceasta a încercat să treacă de coada de 100 de mașini, mituind un grănicer ucrainean, care a venit după ea. totul însă a fost zădărnicit de oamenii care așteptau să intre în Ucraina.

Potrivit unui video postat în grupul Stop Ham de pe Facebook, incidentul a avut loc la punctul de trecere a frontierei Tudora - Starocazacie, pe segmentul de intrare în Ucraina. După ce cetățenii R. Moldova au trecut vama de la Tudora și așteptau controlul la vama Starokazacie, o femeie cu un Mercedes a vrut să treacă peste rândul de mașini. Potrivit martorilor după ea a venit și un grănicer ucrainean care să o însoțească la punctul de trecere a frontierei trecând peste coada de 100 de mașini. 

„Pe când era un rând de mai mult de 100 mașini, toți cu copii mici, doamna a crezut că e mai desteaptă ca toți. Prima data a argumentat că moare omul, a doua oară a mai incercat spunând că are bilet la avion. După care cel mai interesant, a plecat în vamă, a plătit pe cine trebu, și a venit un lucrător vamal, să o escorteze, la care oamenii nu i-au permis. El a înțeles că oamenii nu vor permite, și ne-a lămurit nouă că a primit sunet de mai sus, și el nu are ce face. După asta el i-a spus doamnei să meargă să stea în rând”, se spune în mesajul care însoțește video-ul.