VIDEO Dubla crimă de la Soroca // Tânărul reținut povestește cu lux de amănunte cum a omorât femeile

09 August

Foto:

Tânărul de 22 de ani de la Soroca care a ucis cu bestialitate două femei a explicat astăzi polițiștilor cu lux de amănunte scenariul crimei. În ziua cu pricina, victimele au oprit o mașină de ocazie pentru a ajunge la Soroca. Suspectul, aflându-se la volanul unei mașini, s-a oferit să le ajute. Pe drum, între suspect și victime s-a iscat un conflict, la care victimele au sărit din mașină și au fugit. Suspectul a oprit mașina și s-a luat după ele. A găsit-o pe femeie în pădure, i-a aplicat mai multe lovituri, până a lăsat-o fără cunoștință. Apoi a găsit-o și pe minoră cu care a procedat la fel. Ulterior, pentru a ascunde probele infracțiunii, suspectul le-a dat foc.

Poliția din Soroca a fost informată pe 1 august că, în fâșia forestieră de la marginea traseului Soroca- Florești, între satele Pîrlița și Dumbrăveni, a fost depistat un cadavru necunoscut aflat în putrefacție și parțial carbonizat. Sosiți la fața locului, polițiștii au identificat cadavrul, fiind vorba de o femeie de 42 de ani, locuitoare a satului Bădiceni, Soroca. Peste trei zile, în cadrul cercetării cazului dat, la o distanță de un kilometru de locul unde fusese găsită prima victimă,  a fost depistat  un alt cadavru, la fel, aflat în stare de putrefacție și parțial carbonizat. Era vorba de fiica femeii, de 15 ani, ambele date dispărute la 2 iulie curent. În urma investigațiilor întreprinse de oamenii legii, la 7 august, a fost reținut presupusul ucigaș în vârstă de 22 de ani. Anchetat de poliție, tânărul și-a recunoscut vina. El a povestit cu lux de amănunte despre motivele și circumstanțelel dublului omor comis de el.

La  2 iulie victimele au oprit o mașină de ocazie, la volanul căreia se afla făptașul, pentru a ajunge la Soroca. Pe drum, între el și pasagere s-a iscat un conflict. Victimele au sărit din automobil și au luat-o fugă. Suspectul le-a urmărit și ajungându-le, le-a aplicat mai multe lovituri, în rezultatul cărora  femeile  și-a pierdut cunoștința. Pentru a ascunde probele crimei, suspectul a dat foc victimelor.

Totodată, în cadrul interogării, bănuitul a recunoscut că, în iunie 2012, a mai comis o crimă. Atunci, ar fi omorât o fată de 15 ani, după care a aruncat cadavrul ei într-un iaz. Oamenii legii au găsit astăzi oseminte în iaz arătat de tânăr. Suspectul ea fost reținut pentru 72 de ore, polițiștii și procurorii cercetează cazul, pentru a stabili toate circumstanțele.

 
× Aboneaza-te la fluxul de stiri Deschide.MD pe telefonul tau mobil
Ai depistat o eroare în text?  Selecteaz-o  și apasă combinația de taste CTRL + ENTER