O femeie de 27 de ani a fost descarcerată în după-amiaza zilei de ieri în preajma satului Dobrogea Nouă, raionul Sângerei, dintr-un autoturism care a derapat de pe traseu, lovind puternic un copac. Ea s-a ales, potrivit examenului preliminar, cu o fractură la picior. Şoferul, un bărbat de 29 de ani, a rămas nevătămat. Operaţiunile de rigoare au fost efectuate de trimişii Detaşamentului Căutare-salvare nr. 2 din Bălţi.

Conform datelor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, un autoturism de model Mazda a derapat de pe traseu, tamponându-se într-un copac. Ajunși la fața locului, salvatorii au stabilit, că în urma accidentului, o femeie în vârstă de 27 ani, aflându-se pe locul pasagerului din față, a rămas blocată în autoturism.

Angajații Detașamentului Căutare Salvare nr.2 din mun. Bălți au efectuat lucrările de descarcerare în cel mai scurt timp, iar pasagera a fost transportată de către Serviciul asistență medicală urgentă la spitalul din mun. Bălți cu suspecție de fractură a piciorului. Șoferul autoturismului, un bărbat în vărstă de 29 de ani nu a avut nevoie de ajutorul salvatorilor și a rămas nevătămat.

Alte circumstanţe urmează a fi stabilite de către organele de drept. Potrivit datelor IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 30 situații de risc.