Mai mulţi tineri s-au luat la bătaie lângă un club de noapte din Chişinău. În urma încăierării, o persoană a ajuns la spital, iar la faţa locului a fost nevoie de intervenţia a trei echipaje ale Batalionului de Reacţionare Operativă, scrie publika.md.

Unul dintre tineri nu s-a liniştit nici la apariţia oamenilor legii.

"Lăsați, mulțumesc. Nu ne trebuie nicio salvare, absolut nimic. Noi singuri o să ne ducem, o să depunem, fără poliție, fără martori, fără nimic."

O parte dintre tinerii implicați în bătaie ar fi plecat cu o mașină pentru a transporta una dintre victime la spital, fără să aștepte sosirea ambulanței și a poliţiştilor. Ceilalţi tinerii rămași la fața locului spun însă că acesta a fost doar un pretext pentru ca ei să poată fugi de la fața locului. Cei rămași mai spun că neînțelegerea ar fi pornit din cauza celor care au fugit cu automobilul.

"Eu am ieșit din club și l-am găsit pe prietenul meu în sânge, era jos. Iată, în mijlocul drumului, acolo mai sunt picături de sânge."

Bărbatul de 28 de ani care a ajuns la Spitalul de Urgenţă a fost externat la scurt timp.

" I-au fost efectuată investigaţia radiografie, himiliocogramă. Externat cu traumatism cranio cerebral, comoţie cerebrală în stare stabilă cu tratament ambulator", a spus Parascovia Sagaidova, medic responsabil pe tură.

Potrivit martorilor, cearta dintre tineri ar fi pornit după ce aceștia și-au adresat cuvinte necenzurate unul altuia. Deocamdată, niciunul dintre cei implicați în bătaie nu a depus vreo plângere la poliție. Totuși, oamenii legii urmează să pornească o cauză penală pentru huliganism.

Amintim că în ultima perioada au avut alte două bătăi în fața unui club de noapte de lângă centrul comercial Atrium. Una dintre ele s-a soldat cu moartea tânărului Serghei Bejenaru. Ulterior pe acest caz a fost pornit un dosar penal fiind reținuți doi luptători de arte marțiale: Aurel Ignat și Mihai Pârgaru.