Fiul analistului Anatol Țăranu ar fi fost împușcat de către vecinul său cu o armă deținută legal în urma unui scandal iscat pe fundalul consumului de băuturi alcoolice. Detaliile au fost oferite de șeful Inspectoratului General de Poliție, Alexandru Pânzari într-o declarație făcută pentru Deschide.MD.

Potrivit sursei citate, în noaptea de 30 iunie 2018, în jurul orei 01:00, a parvenit un apel telefonic la 112, precum că pe str. Vasile Lupu, pe hol se aud împușcături.

La fața locului s-a deplasat echipajul BPRO, unde a fost depistat, în antreul comun, cadavrul unei persoane de gen masculin. Poliția a stabilit că victima era născută în 1988, este necăsătorită și în timpul tragediei nu se mai afla nimeni la el acasă.

Șeful IGP ne-a spus că pe acest caz a fost pornită o cazuă penală pentru omor și a fost reținut vecinul victimei care, din informațiile preliminare, s-ar face vinovat de comiterea crimei. 

De asemenea, Alexandru Pânzari a precizat că arma din care s-a tras era deținută legal, iar în apartamentul persoanei reținute au fost găsite și alte arme de foc, de asemenea deținute conform prevederilor legale. 

În urma cercetărilor la fața locului, au fost găsite și bonuri de casă eliberate de un magazin din apropiere în care sunt trecute mai multe băuturi alcoolice. Persoana reținută se afla în stare ebrietate.

Alte circumstanțe încă se stabilesc...