Cererea de recuzare a completului de judecători - Vladislav Clima, Ala Malîi și Ecaterina Palanciuc - a fost respinsă ca fiind neîntemeiată. Cererea de recuzare a completului a fost examinată de un alt complet format din trei magistrați, în frunte cu Ion Muruianu.

Andrei Năstase a acuzat judecătorii de grave încălcări ale procedurii civile, întrucât aceștia au acceptat două cereri de apel pe această cauză din partea a două persoane fizice care nu sunt parte ale procesului.

Mai devreme, Andrei Năstase a declarat că va solicita cercetarea penală a completului de judecători, acuzându-i că au mințit părțile în debutul ședinței de examinare a recursului privind validarea alegerilor din Chișinău. Mai exact, au spus că celelalte două persoane care au depus cereri de apel au obținut calitatea de părți în proces printr-o încheiere. Or, o asemenea încheiere nu există.

După anunțarea încheierii privind respingerea cererii de recuzare, Năstase a declarat: „Acești judecători au venit cu o încheiere dactilografiată deja. Dvs ați văzut cât de repede s-au întors din camera de deliberări. Grefiera ne-a spus clar: în sala de judecată nu există un dispozitiv de dactilografiere și printare. Iată așa lucrează justiția lui Plahotniuc”, a declarat Andrei Năstase. 

Pentru ora 17.30 este anunțată o nouă acțiune de protest față de invalidarea alegerilor.