30 de zile de arest pentru unul dintre bănuiții în cazul bărbatului de 30 de ani decedat după ce a fost snopit în bătaie în fața unui club de noapte din Chișinău. Avocatul suspectului a spus că acesta nu se consideră vinovat și că va ataca decizia instanței la Curtea de Apel.

Acesta a fost adus astăzi la judecătoria Chișinău, Râșcani, unde a fost audiat. Este vorba despre Mihai Pârgaru, are 23 de ani, și este luptător K1.

Tânărul este suspectat de huliganism și vătămare gravă a integrității corporale. În zilele următoare, în faţa instanţei va fi escortat la Judecătoria Râşcani şi celălalt bănuit.

Menționăm că azi dimineață a fost reținut un alt bănuit în acest caz.

Amintim că, pe 25 mai, un bărbat de 30 de ani s-a stins la Spitalul de Urgență după ce a stat internat 6 zile fiind în stare de comă din cauza traumatismelor grave pe care le avea. Bărbatul ar fi fost bătut cu bestialitate de mai mulți sportivi profesioniști K1 în apropierea centrului comercial Atrium, din Chișinău. Bărbatul a fost transportat la spital în noaptea de 18 spre 19 mai. Acesta avea multiple traumatisme ale scheletului facial, iar în aceeași dimineață a fost supus unei intervenții chirurgicale în regim de urgență, pentru extragerea hematomului cerebral. După șase zile de comă, bărbatul a decedat. 

Menționăm că soția decedatului a postat un mesaj de disperare pe rețelele de socializare în care descrie starea în care se află ea și copilul de 7 ani rămas fără tată.