Încă o persoană a fost reținută în cazul bărbatului care a decedat la spital după ce a fost bătut în fața unui club de noapte din Chișinău. 

Potrivit poliției, acesta a fost reținut azi dimineață. Bănuitul are 25 de ani și este, de asemenea, sportiv K1. Oamenii legii îl audiază.

Tot astăzi, la ora 13:00, primul bănuit în acest caz va fi escortat la Judecătoria Râșcani unde se va examina cererea procurorilor de plasare în arest a acestuia. 

Menționăm că, pe acest caz au fost deschise trei dosare penale pentru huliganism, vătămarea gravă și medie a integrității corporale, în urma căruia a survenit decesul unei persoane. 

Persoanele care vor fi gădite vinovate riscă până la 15 ani de închisoare. 

Amintim că, pe 25 mai, un bărbat de 30 de ani s-a stins la Spitalul de Urgență după ce a stat internat 6 zile fiind în stare de comă din cauza traumatismelor grave pe care le avea. Bărbatul ar fi fost bătut cu bestialitate de mai mulți sportivi profesioniști K1 în apropierea centrului comercial Atrium, din Chișinău. Bărbatul a fost transportat la spital în noaptea de 18 spre 19 mai. Acesta avea multiple traumatisme ale scheletului facial, iar în aceeași dimineață a fost supus unei intervenții chirurgicale în regim de urgență, pentru extragerea hematomului cerebral. După șase zile de comă, bărbatul a decedat. 

Menționăm că soția decedatului a postat un mesaj de disperare pe rețelele de socializare în care descrie starea în care se află ea și copilul de 7 ani rămas fără tată.