Soția bărbatului de 30 de ani care a murit după ce a fost bătut de un luptător K1 a scris un mesaj în care își expune durerea pe care o trăiește după ce a rămas văduvă cu un copil de 7 ani. Tânărul a murit ieri, 25 mai, la Spitalul de Urgență după ce a stat internat 6 zile fiind în stare de comă din cauza traumatismelor grave pe care le avea. Potrivit ei, oamenii legii nu se grăbesc să facă dreptate. Mesajul integral al femeiii:

"Ma numesc Alisa, vaduva de 29 ani cu copilas ramas fara tata la doar 7 anisori.
Ma aflu intr’o stare in care nu imi mai gasesc gandurile,visele si amintirile.Pot doar sa ma rog unicului dumnezeu sa ma ajute in situatia care ma aflu.Stau in pat si privesc ochisorii copilului meu,care sunt inlacrimati si plini de durere si suferinta de citeva ore in coace,si care defapt inca nici nu intelege esenta lacrimilor mele si a lui.
M’am abtinut pina la ultimul moment, pina l’a ultima rasuflare,pina la ultima lacrima ,ca’ci nici nu mai pot duce contul lor, ca sa nu afle copilasul meu, si sa nu fiu nevoita sa’i expun cuvintele care acum sunt impusa sa le spun. Cum ? Cum sa’I explic ca a ramas fara tata? Fara o sustinere ? fara o protejare ?
Acum citeva zile in urma,nici nu mai vedeam viata mea fara sot ,acum insa o si traiesc asa. Totul sa intimplat intr’un mod in care sotul meu asta noapte a decedat,fiind de 6 zile in stare de coma de gradul 3. La data de 19 mai 2018 in jurul orelor 02:00 dimineata, sotul meu sarbatorind o zi de nastere (unde am fost invitati ambii,insa eu eram obosita si refuzasem) a unui prieten intr’un local din municipiu si’a gasit soarta, defapt omul,sau mai bine spus ‘’oamenii’’ care i’au decis soarta.
Situatia a fost in modul in care cativa dintre ‘’oameni’’ au decis ca prin faptul ca sunt campioni sportivi internationali in domeniul in care activeaza au dreptul in oarecare masura sa favorizeze, sau, mai bine spus, sa ne creeze situatia asta in care ne aflam acum cu copilasul meu. S’a creat in localul dat situatia ca citiva din persoanele expuse mai sus s’au apropiat catre o domnisoara din apropiere si intr’un mod oarecare o agresau prin intrebari si propuneri proaste,la care sotul meu si prietenul lui fiind cu o alta gandire a incercat sa o ajute sa intrerupa convorbirea cu oamenii cointeresati. Sfirsitul a fost acela ca sotul meu timp de o bucata de ora a fost agresat fizic,batut cu putere si initiativa puternica de catre ‘’campionii’’ care reprezinta tara noastra. Timp de o perioada el tot nu putea respira din cauza traumelor si sangelui care il varsa,din cauza a zeci de lovituri cu piciorele in copul intreg si in cap.
In noaptea aia sotul meu la orele 04:18 dimineata se afla pe masa de operatie la Spitalul de urgenta unde a fost transportat direct de la fata locului, operat direct in noapte ceea ,dupa 2 ore dupa cele intimplate. Starea lui era atit de grava si atit de proasta incit medicii nu au ezitat sa mai astepte macar citeva minute, loviturile la cap au facut cheaguri de sange in tot capul, vanat, umflat de sange si lovituri , coastele rupte, plaminii refuzati dupa citeva ore, tesuturile si oasele faciale distruse complet de sportivi nationali, care nu au mai lesat o sansa sa respire omul. Starea sotului meu timp de o saptamina asflinduse in spital nu sa schimbat, nici medicii nu erau in putinta sa’l ajute cu ceva, corpul si craniul lui nu erau in stare sa se lupte. Asta noapte la orele 01:00 corpul a cedat, sufletul a plecat,nu a mai putut sa se lupte, nu era nimic putere in el ,nimic corp curat,decit vinatai si cheaguri de sange, si am ramas doar noi in viata, doar eu si coplasul meu ,desigur si sportivii / ‘’sportivul’’ care a iscat bataia.Nici nu mai accentuez faptul ca ei erau vreo 15 la numar insa sotul meu era doar el cu 2 prieteni.
Cit de nedrept o fi omul, cit de necorect, chiar in starea asta a trebuit sa se ajunga.? Insa inchid ochii si vad doar nimic ,nici dreptate ,nici ajutor ,nici compatimire din partea adversa. Politia timp de o saptamina cit s’a aflat sotul meu in stare de coma nu s’a miscat, nici un reprezentant, nici un inspector de urmarire penala nu s’a adresat catre noi s’au catre medici sa examineze cazul,oare nu creeaza ei dreptate in tara, oare era asa un caz de huliganism tipic. Cui ii pasa de dreptate in tara noastra ? oare numai mie si copilasului meu ?

Si imi pun o intrebare , oare chiar cum se simte ‘’spotivul nostru’’ care ar trebui sa ne aduca doar biruinta in tara,el aduce moarte si suferinta in inima mea si a copilului meu ? ( ne mai vorbind de fratele lui, mama sa si toate rudele si prietenii care l’au iubit si continua sa il iubeasca chiar daca nu mai este) Astazi sufar eu, mine va ataca in asa mod sip e altii ? Miine va fi inca o mamica cu lacrimi in ochi si inima fara suflare ?
Oare o fi el atit de drept in situatia data ca a hotarit sa ii ia viata sotului meu? Oare o fost el trimis din partea domnului sa ia viata barbatilor care au familie si care doar a incercat sa ajute o tinara care se afla o astfel de situatie? Oare cum doarme el noaptea stiind ca a luat viata unui om, a unui tata,a unui sot, a unui fiu,ca este si el fiu a cuiva, si frate a cuiva, si prieten a cuiva…Insa sunt atit de confuza ca nici nu mai stiu cum sa ma adresez macar pentru dreptate.
Cum poate un sportiv national sa se manifeste in asa fel ? oare pentru asta a fost el atitea ani antrenat zi de zi cu tot felul de antrenori ? Oare are el dreptul sa aplice toata puterea si cunostintele lui in domeniu dat pentru a organiza si a participa in mod deschis in asa o bataie publica ? Aici trebuie sa’si manifesteze puterile si cunostintele ? In asa situatii ? Ma doare sufletul in asa o masura ca nu mai vad litere si sensul gandurilor. Ce ma fac acum ? cum traiesc eu ? cine mi’l inlocuieste pe sotul meu acum ? durerea mea o sa astupe tot golul ? sau cumva cistigul ‘’sportivului ‘’ nostru national o sa ma ajute sa trec peste asta ? cine sa ma ajute daca nici macar un reprezentant sau un inspector de urmarire a cazului dat nu sa prezentat nici pina in momentul in care sotul meu e la morga timp de 10 ore deacum.. cum ? cum sa’mi alin durerea si chinul meu si a copilasului .. Nu mai vreau nimic decit doar un pic de dreptate.."