Tragedia a avut loc aseară pe strada Piața Unirii Principatelor din sectorul Buiucani. Victima era originară din satul Peresecina, raionul Orhei, și se afla, împreună cu familia sa, în vizită la o rudă unde au consumat băuturi alcoolice.

Potrivit poliției, tânărul, care aștepta ascensorul împreună cu rudele a fugit brusc spre balconul comun al etajului clădirii și s-a aruncat în gol.

"Urmând audierile cu membrii familiei, s-a stabilit că nu a fost nicio determinare la sinucidere. Persoana din proprie inițiativă s-a aruncat", a menţionat Cristian Bantea, ofițer de urmărire penală potrivit publika.md.

În scurt timp, la fața locului a ajuns și mama tânărului: "Vasilică, mamii...floarea mamei... Dați-mi voie să-mi văd băiatul".

Bărbatul era căsătorit şi avea un copil de trei ani. Locatarii din bloc sunt șocați de cele întâmplate, dar spun că nu este primul caz de acest fel:

"Priveam televizorul și am auzit un zgomot foarte puternic. Am deschis geamul să mă uit. Am văzut doamna de la magazin că și-a făcut cruce".

Poliţia Capitalei urmează să stabilească toate circumstanţele în care s-a produs nenorocirea.