După ce, la mijlocul lunii aprilie, pe când ocupa fotoliul de primar interimar al capitalei, s-a făcut remarcată prin instalarea unui covoraș de flori în Scuarul Catedralei, Silvia Radu a recidivat azi, 12 mai.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, candidatul independent la funcția de edil-șef al Chișinăului a scris că lansare campaniei „Fă ceva bun pentru Chișinău" a avut ecou, un locuitor al capitalei ajutând-o să facă și altceva decât „să monteze panouri publicitare la tot pasul.”

Rezultatul, astăzi, alături de voluntari minunați, plantăm un "covoraș" de flori în Grădina Publică Ștefan cel Mare. Toți ne dorim un oraș verde și curat. Iată că acționăm. Încet, încet putem face, împreună, orașul pe care ni-l dorim.” a scris Silivia Radu, care și-a încheiat postarea cu o declarație de dragoste pentru capitală: „Iubim Chișinăul”.

ppAmintim că, potrivit Silviei Radu, covorul de flori care a fost instalat în Scuarul Catedraleia făcut înconjurul lumii și a făcut publicitate gratis Chișinăului.”

 

 

pp

De asemenea, mai amintim că, în momentul în care covorul de flori a fost scos, Silvia Radu a spus că „își propune ca acest proiect să devină o tradiție.”