Bogdan Artage, Directorul Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu, județul Constanâa, România, a, a anunţat că Tarom revine în judeţul Constanţa urmărește ca din vară să aibă o cursă către Chişinău.

Bogdan Artagea a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că au fost tratative îndelungate cu Tarom, iar în cele din urmă s-a convenit asupra Chişinăului, scrie news.ro.

Tarom revine la Kogălniceanu cu un zbor extern, este vorba despre Chişinău. Au fost tratative îndelungate pentru mai multe destinaţii, am reuşit totuşi Chişinăul. Începe cu 1 iulie, vor fi minim trei frecvenţe pe săptămână. (...) Sper să crească această rută şi să avem Taromul definitiv aici. Este compania cea mai mare din România, este compania statului, noi suntem un aeroport de stat, era păcat ca Taromul să nu opereze pe Constanţa”, a afirmat directorul aeroportului. 

El a spus că, deocamdată, nu a fost stabilit preţul biletului, cursa respectivă urmând să fie operaţională doar pe timpul verii.

În prezent, de pe Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu sunt zboruri către Istanbul şi Londra, urmând ca din vară să revină cursele către Bruxelles, Milano, Paris, Cluj, Timişoara şi Oradea.