R. Moldova s-a calificat, aseară, în finala concursului Eurovision 2018. Trupa "Doredos", cu piesa "My Lucky Day", a acumulat numărul necesar de voturi pentru a evolua în ultima etapă a concursului. Jumătate din voturi au fost oferite de către juriul competiției muzicale, iar cealaltă jumătate au fost oferite de telespectatori.

Cu un nume ce face trimitere la notele muzicale, formația a cucerit inimile publicului și juraților din Moldova cu melodia "My Lucky Day". Versurile au fost scrise de John Ballard, iar de compoziția muzicală s-a ocupat Philipp Kirkorov.

Grupul a luat naștere în 2011 și este format din Marina Djundiet, Eugeniu Andrianov și Sergiu Mîța.

Piesa ”Goodbye” a trupei The Humans nu a reușit să aducă României numărul necesar de voturi pentru calificarea în marea finală Eurovision 2018.

Celelate țări care au reușit calificarea din cea de a doua semifinală sunt Serbia, Ungaria, Ucraina, Suedia, Australia, Norvegia, Danemarca, Slovenia, Olanda.

Anul acesta, la cea de-a 63-a ediție Eurovision, au participat 43 de țări. Finala va reuni 26 de melodii, câte 10 din fiecare semifinală și alte șase conform tradiției: Portugalia - țara gazdă, Franța, Germania, Italia, Spania și Marea Britanie.