Un angajat al Inspectoratului General de Poliţie şi-a pierdut ieri-noapte viaţa într-un accident rutier produs în preajma satului Pelinia, raionul Drochia. El se afla, împreună cu patru ofiţeri al Serviciului Protecţie şi Pază de Stat, în automobilul instituţiei, un Volkswagen Tuareg. Aceştia au fost între timp spitalizaţi.

„Acolo a avut loc un accident. S-a ciocnit un Volkswagen și un BMW. La fața locului venise un evacuator în care s-a tamponat un Volkswagen Tuareg. În el se aflau patru bărbați. Din cauza traumatismelor grave, unul dintre ei a decedat, iar ceilalți au fost transportați la spital cu un echipaj SMURD”, a comunicat pentru DESCHIDE.MD ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie Râşcani, Lilia Haria.

Șeful SPPS, Anatol Golea ne-a spus că accidentul a avut loc în timp ce ofițerii SPPS împreună cu un angajat al IGP erau într-o deplasare de serviciu.

„A avut loc un accident cu implicarea un automobil al SPPS. În mașină se aflau patru ofițeri ai SPPS și un angajat al Poliției. La momentul de față se investighează cazul. Trei ofițeri sunt internați la spitalul municipal din Bălți, unul a avut o intervenție chirurgicală, doi se află în stare medie, iar al patrulea se află la spitalul de urgență din Chișinău. Din păcate, angajatul IGP a decedat din cauza traumatismelor grave”, a pecizat Golea.

SPPS a demarat o anchetă internă de serviciu.