Mai multe familii nevoiaşe din Truşeni şi Durleşti se vor mângâia de Paşti cu ciubote de cauciuc şi cozonaci din mâna deputatului PD Constantin Ţuţu, care n-a ezitat să-şi trâmbiţeze încercarea de caritate pe pagina sa Facebook, acompaniat de nota organizaţiei teritoriale Durleşti a PD de pe aceeaşi reţea de socializare.

„Am considerat corect să fiu alături de ei și voi depune eforturi pentru ca oamenii să poată avea o viață lipsită de griji”, a scris Constantin Țuțu pe pagina sa de Facebook, unde a atașat și câteva poze din timpul operei sale de caritate.

Faptul a fost anunţat şi pe pagina organizației teritoriale a PD din Durlești, unde sunt reproduse imagine cu deputatul și faimoasele ciubote.

„Pentru mai multe familii din Durlești, cu posibilități modeste, sărbătorile de Paște vor fi mai frumoase. La inițiativa deputatului PD, Constantin Țuțu, oamenii au avut parte de daruri Pascale, necesare fiecăruia. De fiecare data, atenția și grija domnului deputat pentru oamenii din localitate se vede în acțiuni concrete și nu în vorbe. Îi mulțumim pentru acest gest omenesc!”, notează organizaţia teritorială Durleşti a PD.